Challenge us
menu

pAthwIse genomineerd voor Search Engine Land Awards 2024

Search-Engine-Land-Nominatie-Adwise-2024

We zijn enorm trots om aan te kondigen dat onze innovatieve tool, pAthwIse, is genomineerd bij de prestigieuze Search Engine Land Awards 2024 in de categorie "Best Use of AI Technology in Search Marketing." Dit is een geweldige erkenning van onze voortdurende inspanningen om AI-technologie te integreren in zoekmachinemarketing en waarde toe te voegen voor onze klanten.

De eerste semantische AI-redirecttool.

pAthwIse is een baanbrekende tool die websitemigraties naar een hoger niveau tilt door middel van AI-gedreven semantische redirects. Traditionele redirect-processen zijn vaak tijdrovend en foutgevoelig, waarbij alleen exacte tekst of HTML-code wordt herkend. Met pAthwIse kunnen we duizenden URL's in slechts enkele uren semantisch matchen, ongeacht de taal. Dit betekent dat de tool niet alleen exacte overeenkomsten zoekt, maar ook terminologievariaties zoals synoniemen herkent. Dit leidt tot hogere matchingspercentages, verbeterde SEO-prestaties en een toename van leads.

We voeren regelmatig complexe websitemigraties uit voor onze opdrachtgevers, en redirecting is daarbij een essentieel onderdeel. Met pAthwIse hebben we een proces gecreëerd dat niet alleen sneller en nauwkeuriger is, maar ook minder afhankelijk maakt van schaarse SEO-specialisten. Dit betekent dat onze klanten profiteren van verbeterde SEO-rankings, meer verkeer en uiteindelijk meer leads.

“Bij redirects wordt vaak gedacht aan techniek, maar deze award is een statement dat juist de inhoudelijke content match een belangrijke rol speelt” Shari Jalimsing - Head of SEO bij Adwise 

Wat betekent pAthwIse voor onze klanten?

Dankzij pAthwIse kunnen onze klanten indrukwekkende resultaten behalen, waaronder:

  • Hogere matchingspercentages tijdens websitemigraties
  • Verbeterde SEO-rankings en meer verkeer
  • Een betere klantervaring en meer leads
  • Minder afhankelijkheid van SEO-specialisten, wat kostenbesparingen oplevert

De nominatie voor de Search Engine Land Awards bevestigt dat pAthwIse niet alleen een innovatieve tool is, maar ook een strategische oplossing die organisaties helpt groeien in een steeds competitievere digitale omgeving.

De nominatie

De nominatie bij de Search Engine Land Awards benadrukt de impact van pAthwIse op het gebied van zoekmachinemarketing. De categorie "Best Use of AI Technology in Search Marketing" erkent AI-oplossingen die zoekprestaties optimaliseren. Onze AI-gedreven semantische matching tool biedt niet alleen technologische efficiëntie, maar zorgt ook voor een betere klantervaring door snel en nauwkeurig webverkeer te herleiden naar de juiste pagina’s tijdens migraties.

Search Engine Land awards 2024

De Search Engine Land Awards is een prestigieuze jaarlijkse prijsuitreiking die de beste prestaties in zoekmachinemarketing wereldwijd erkent. Organisaties die uitblinken in SEO, SEA, en het gebruik van AI in search marketing worden hier geëerd voor hun innovatieve strategieën en meetbare resultaten. Een deskundige jury van digitale marketingexperts beoordeelt de inzendingen op innovatie, effectiviteit en impact. De winnaars worden bekendgemaakt op 21 oktober 2024 tijdens een feestelijke ceremonie in New York City.

Plan een afspraak met Marlies

Tijdens de afspraak bespreken we jouw challenge. Liever direct bellen? Bel dan naar 0546 - 80 74 80

Maak ook impact met SEO, ontdek zoekmachine optimalisatie bij Adwise

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op

AI geïntegreerd in je SEO strategie?

Ontdek AI bij Adwise.

Ontdek meer Neem contact op
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24