Challenge us
menu

Maak kennis met onze nieuwe stagiaires en afstudeerders

Elk halfjaar verwelkomen we bij Adwise enthousiaste talenten die middels een (afstudeerstage) hun carrière in digital marketing een kickstart willen geven. Binnen onze teams uit het hele marketingspeelveld werken, leren en ontdekken ze alles over het vakgebied en helpen ze ons én onze klanten met frisse ideeën en inzichten. Daarom zijn we trots om opnieuw 12 stagiaires en afstudeerders voor te stellen, die deze periode hun skills en kennis bij ons gaan ontwikkelen en toepassen. Tijd voor een nadere kennismaking!


Onze nieuwste lichting stagiaires en afstudeerders gaat in teams uit alle hoeken van het digitale speelveld aan de slag. Zo wordt er binnen ons Social & Display team gewerkt aan het verbeteren van de samenwerking tussen verschillende kanalen door onderzoek te doen naar cross-channel optimalisatie. In het SEO-team wordt gekeken naar manieren om contentcreatie efficiënter en meer geautomatiseerd te maken, terwijl onze stagiaires bij Tech & Development meedraaien aan softwareprojecten en zich verdiepen in nieuwe webtechnologieën. Verder wordt in ons Client Services team gekeken hoe de informatie-uitwisseling tussen onze performance managers en specialisten nog efficiënter kan. 

Benieuwd naar de verhalen van alle stagiaires en afstudeerders? Hieronder vertellen ze zelf meer over hun (afstudeer)stage en waarom ze juist voor Adwise gekozen hebben.

Grow with us
Wil jij je ook verder ontwikkelen in digital marketing met een (afstudeer)stage bij Adwise? Dan horen we graag van je! Kom leren van ervaren Adwisers die je meenemen in het vakgebied en werk mee aan de gaafste cases voor toonaangevende merken. Ontdek via de link hieronder alles over stagelopen bij Adwise of neem kijkje tussen al onze vacatures.

Tijn Wiemer

Intern team Social & Display.

"Ik heb voor Adwise gekozen vanwege de vele positieve verhalen over de werksfeer en ontwikkelingsmogelijkheden binnen het bedrijf. De komende periode werk ik in het Social & Display team, waar ik mij ga richten op het verbeteren van de samenwerking tussen verschillende teams. Dit doe ik door onderzoek te doen naar cross-channel samenwerking en hoe deze verder geoptimaliseerd kan worden."

Siebe Luttikhede

Intern team SEO.

"Ik heb veel goede dingen gehoord over Adwise, dus ik wilde hier ook graag stagelopen. Tijdens mijn stage ga ik meehelpen met verschillende projecten binnen het SEO-team. Daarnaast ga ik onderzoeken hoe het proces van het schrijven van content briefings efficiënter en meer geautomatiseerd kan. Ik zie deze stage ook als een kans om veel kennis en ervaring op te doen binnen het SEO-vakgebied en de bredere wereld van digitale marketing."

Olle Kuiper

Intern team Tech & Development.

"Ik heb voor Adwise gekozen, omdat het een hele professionele organisatie is en dat trok mij aan. Mijn doel voor mijn stageperiode is Adwise beter leren kennen en het software development team helpen met hun doelen en projecten. Verder wil ik mij meer verdiepen in het vakgebied van mijn team."

Filip Vucetic

Intern Adwise Academy.

"Ik ben derdejaars student International Business. Ik loop stage bij de Academy van Adwise, waar ik me richt op verschillende taken zoals het onderhouden van de website en het fotograferen van trainingen. Mijn doel tijdens deze stage is om me verder te oriënteren in het digital marketing veld en zo mijn kennis te verbreden. Ik kijk uit naar alle ervaringen die ik ga opdoen in het team!''

Jeldau Meester

Intern team Marketing .

"Adwise is breed georiënteerd wat mij erg aansprak. Binnen het Adwise marketing team wil ik ontdekken wat ik later wil gaan doen binnen de wereld van digital marketing. Ik hou mij vooral bezig met copywriting en het helpen bedenken en uitwerken van content voor de website en socials."

Jelle Klein Hulse

Intern team SEA.

"In mijn vorige stageperiode werd mijn interesse voor digital gewekt. Om me verder te ontwikkelen, wilde ik graag bij Adwise afstuderen. Mijn opdracht gaat over de ontwikkeling van een tool/richtlijn voor 'linkbuilding'. Het doel is een betere, geautomatiseerde workflow neer te zetten richting partners en opdrachtgevers."

Senne Cioffi

Intern Adwise Academy.

"Ik heb voor de Adwise Academy gekozen, omdat ik ervan overtuigd ben dat ik hier de beste kansen krijg om te leren en mezelf te ontwikkelen. De waarden van het bedrijf sluiten goed aan bij wat ik belangrijk vind en ik kijk ernaar uit om een waardevolle bijdrage te leveren. Tijdens mijn stageperiode ligt mijn belangrijkste focus op het beheren van de Academy contentkalender. Het belangrijkste doel? Het vergroten van de interactie en het engagement.''

Stefan Leferink

Intern team Social Organic.

"Tijdens mijn eerste studiejaar is mijn interesse het meest uitgegaan naar contentcreatie binnen social media. Na een bedrijfsbezoek aan Adwise vanuit school wist ik: hier kan ik mijzelf maximaal ontwikkelen. Vooral dankzij de positieve sfeer op kantoor en de diversiteit van de klanten in het algemeen. Ik wil de komende periode graag leren hoe ik de link tussen SEO en Social Organic verder kan otpimaliseren. Na mijn stage wil ik in staat zijn om waardevolle content te creëren die op het juiste moment de juiste snaar raakt tijdens de klantreis.''

Tieme Kamphuis

Intern team Client Services.

"Binnen het team van Client Services weet men enorm veel over alle specialisaties die Adwise rijk is. Toch weten zij de helicopter view te bewaren. Dit klinkt voor mij als muziek in de oren en daarom heb ik dan ook voor Adwise gekozen als afstudeerplek. Komende periode ga ik mij bezighouden met de informatievoorziening tussen de performance managers en de specialisten om deze naar een hoger niveau te tillen."

Thom Schraa

Intern team Tech & Development.

"Ik heb voor Adwise gekozen vanwege de innovatieve projecten en de sterke focus op persoonlijke ontwikkeling. De komende periode wil ik mijn kennis verder uitbreiden en me verdiepen in diverse web technologieën. Daarnaast wil ik mijn vaardigheden op het gebied van web development verder ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om samen mooie resultaten te behalen."

Maurice Goedkoop

Intern team SEA.

"Ik heb bewust voor Adwise gekozen, omdat ik geloof dat ik hier de ideale omgeving heb om mijn kennis en expertise op verschillende gebieden van digital marketing te ontwikkelen. Voor mijn afstudeerproject focus ik me op het optimaliseren van de interieuradviespagina van een grote opdrachtgever. Met een geïntegreerde aanpak van SEA, SEO en Social Ads wil ik hen een boost geven ten opzichte van de concurrente."

Karsten Dommerholt

Intern team Workspace.

"Ik heb voor Adwise gekozen, omdat ik de ervaring wil hebben hoe het is om bij een grootschalig bedrijf mee te draaien. Tijdens mijn stage ga ik werken aan 4 examenopdrachten. Vanuit school krijg ik eisen waaraan mijn opdracht moet voldoen, verder mag ik de opdracht zelf bedenken en uitwerken!"

Kom stagelopen of afstuderen bij Adwise

En kickstart jouw carrière .

Stagelopen bij Adwise Alle vacatures

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24