Challenge us
menu

Google roept Adwise uit tot finalist bij prestigieuze Agency Excellence Awards 2024

Adwise Agency Excellence Awards Google

Google heeft Adwise uitgeroepen tot finalist bij de prestigieuze Agency Excellence Awards (EMEA). Als enige Nederlandse agency zijn we genomineerd in de categorie 'Online Sales', waar het draait om het verhogen van verkoopcijfers bij klanten door doelgroepen effectief te bereiken. ''Fantastisch dat Google via deze weg erkent en bevestigt dat we onze opdrachtgevers echt op voorsprong zetten'', zegt Thijs Wolbers, Director of Quality & Innovation bij Adwise.

Je hebt met je merk eindeloos veel mogelijkheden om je doelgroepen te bereiken. Consumenten bewegen zich moeiteloos tussen zoekmachines, video's, websites en andere platformen, waardoor het aankoopproces niet langer lineair verloopt. En dat biedt kansen. Zeker als je slim gebruik maakt van alle advertentieoplossingen die Google beschikbaar heeft, kun je de consument precies bereiken op de momenten die er het meest toe doen. En dat werkt als grenzeloos effectieve aanjager van Online Sales.

“Deze nominatie onderstreept dat we als één van de weinige agencies in staat zijn om op het allerhoogste niveau te innoveren met de producten van Google. Een mooie bevestiging van onze missie om opdrachtgevers op een beslissende voorsprong te zetten. En daar zijn we trots op.” 
Thijs Wolbers - Director of Quality & Innovation bij Adwise

Succes op korte- en lange termijn
Bij Adwise gaan we nog een stap verder. We focussen niet alleen op kortetermijnwinsten, maar ook op bredere bedrijfsdoelen zoals merkbekendheid, klantwaarde op lange termijn en winstgevendheid. Daarom spelen onze opdrachtgevers dankzij data als eerste in op nieuwe ontwikkelingen, werken ze slimmer dankzij automatiseringstools als Feedgen, Adios en ViGenAir, besteden ze elke euro effectief én werken ze ondertussen aan duurzame groei richting de toekomst.

''Dat first-mover advantage vanuit een fullservice aanpak is waar we onze opdrachtgevers leading mee maken in hun markt'', vertelt Thijs. ''En daar hoef je echt geen miljardenbedrijf voor te zijn. Het gaat juist om die creatieve en slimme oplossingen. Deze nominatie bevestigt dat we dat samen met onze klanten op het hoogste niveau doen.''

Meer dan prestige
Met de Agency Excellence Awards beloont Google organisaties wereldwijd voor het creëren van de meest innovatieve advertising oplossingen. Uiteraard met de producten van Google. In negen categorieën, waaronder dus Online Sales, reikt de techgigant later dit jaar prijzen uit. Het winnen van een Agency Excellence Award betekent naast prestige ook toegang tot exclusieve marketingmogelijkheden binnen Google Ads. En dat draagt weer bij aan het succes van klanten.


 

Ontdek digitale voorsprong

Bekijk onze cases.

Ontdek meer Challenge us
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24