Challenge us
menu

Adwise op Shopping Today 2024: gemist? bekijk de presentatie terug!

Shopping-Today-2024-Adwise-Groepsfoto
Create. Accelerate. Disrupt.

Adwise was aanwezig op Shopping Today 2024 in Utrecht, het grootste e-commerce event van Nederland, waar meer dan 1.400 professionals uit de retail-, tech- en e-commercesector samenkwamen. Tijdens onze sessie Replatforming: de toekomst van e-commerce techstacks, gaven Steven en Junior inzicht in hoe een goed doordachte replatformingstrategie de groei en winstgevendheid van organisaties kan versnellen.

Bedrijven staan onder toenemende druk om flexibel en toekomstgericht te opereren. We bespraken onderwerpen die vandaag de dag relevanter zijn dan ooit in een snel veranderende digitale markt. Zoals het creëren van draagvlak, het betrekken van stakeholders en het maken van de juiste technische keuzes. Samen met Google en Deloitte presenteerden we ook onze bluepaper AI: verbeterde customer journey, met praktische tips en best practices over hoe AI de klantreis kan verbeteren. In een tijd waarin klantverwachtingen voortdurend evolueren, is het strategisch inzetten van AI een cruciale stap voor bedrijven die willen concurreren en relevant willen blijven.

Shopping-Today-2024-Stanplaats
Shopping-Today-2024-Voorbereidingen-Expert-Talk
Shopping-Today-2024-Standplaats-Adwise
Shopping-Today-2024-Replatforming-Expert-Talk

Belangrijkste takeaways:

  • Hoe replatforming jouw bedrijf een voorsprong kan geven: Replatforming vervangt verouderde systemen met moderne oplossingen, waardoor je bedrijf sneller kan groeien en kosten bespaart. 
  • De kracht van AI in het optimaliseren van de klantbeleving: Ontdek hoe AI je in staat stelt om de klantreis te personaliseren en op het juiste moment de perfecte aanbieding te doen, en hoe het de klantervaring en conversies aanzienlijk verbetert.
  • Inzichten en trends voor de toekomst van e-commerce: De snel veranderende e-commerce markt biedt kansen met trends zoals nieuwe betaalmethoden, duurzaamheid en AR/VR. Door op deze ontwikkelingen in te spelen, blijft je bedrijf flexibel, innovatief en klaar om nieuwe kansen te benutten en risico’s te beperken.

 

Meer weten?


Heb je ons gemist maar ben je toch benieuwd naar de inzichten? Geen zorgen, de Expert Talk Replatforming is terug te kijken. Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier en krijg direct toegang tot de volledige opname. Leer hoe je jouw platform soepel kunt upgraden en klaarstoomt voor groei!

Bekijk de Expert Talk Replatforming terug

Via het formulier.

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24